MedControl II

Grafikus vezetői információs és döntéstámogató rendszer

A gyors és pontos stratégiai döntésekhez nyújt segítséget az intézményi felsővezetés számára a MedControl grafikus döntéstámogató rendszer.

Segítségével a menedzsment azonnal hozzájut a számára legfontosabb összevont adatokhoz és azok időbeli változásához – így a vezetői döntések minősége és pontossága javul. A MedControl segítségével diagramokon lehet áttekinteni az intézmény legfontosabb működési adatait. Így a menedzsment a stratégiai tervezéshez, de akár a napi, tárgyalási döntésekhez is összevont, átfogó és áttekintő jellegű információk birtokába jut. A rendszer elérhető mobiltelefonon és táblagépen (iOS és Android), internetes böngészőben, valamit Windows alapú számítógépen is. Legyen bárhol a világban, legyen bármilyen megtekintő eszköze, az intézmény információi mindig Önnél vannak, az ellenőrzés és a visszacsatolás lehetőségei bárhol rendelkezésre állnak – ennek tudata egyértelműen javítja a kollégák munkateljesítményét.
A MedControl új verziójában a vezetői információs rendszerek piacának egyik vezető termékét, a Microsoft Power BI szolgáltatását integráltuk a FŐNIX-Pro kórházi információs rendszer adatbázisával, így a ma elérhető legkorszerűbb vizuális eszközök állnak rendelkezésre az intézmény működösének elemzésére. Az új platform lehetővé teszi, hogy ne csak a FŐNIX-Pro, hanem szinte az intézmény összes információs rendszerének adatát be tudjuk olvasni a riportokba, legyen szó gazdálkodási vagy HR rendszerről, de még Excel táblázatokban vezetett nyilvántartások is könnyedén hozzáférhetőek.
A MedControl alapverziója a FŐNIX-Pro adatbázisra épülő riportokat tartalmazza, amely lehetővé teszi a NEAK teljesítmények folyamatos monitorozását, osztályok, és azon belül orvosok teljesítményének és kódolási gyakorlatának ellenőrzését és összehasonlítását, a tervek teljesülésénék napra kész követését.

Az eszköz képes az adatokat térképen is megjeleníteni, így láthatóvá válik az intézmény ügyfeleinek területi megoszlása, áttekinthetővé válik például a területen kívüli betegellátás volumene. A riportokon belül szűrési lehetőségek állnak a felhasználók rendelkezésére, így például a térkép egyes területeire kattintva gyorsan áttekinthető, hogy a kiválasztott térségből milyen szakmákat vesznek igénybe a páciensek, vagy kik az ott dolgozó beutaló orvosok.

Egy másik előre konfigurált riporttal részletesen áttekinthető az előjegyzések státusza, milyen idősávan, milyen szakmákra, és milyen csatornán keresztül hány új időpontot foglaltak a FŐNIX-Pro-ban. De elemezhető az egyes rendelések foglaltsága, az előjegyzési idők átlagos időtávja, az előjegyzett betegek várakozási ideje, akár orvosonkénti bontásban is.

A lefúrási lehetőségek segítségével akár szakmánként és egyénenként is elemezhető a háziorvosok és szakorvosok beutálási gyakorlata, normalizált mutatók segítségével ezek össze is hasonlíthatóak egymással.

Az egyes rendelések vagy diagnosztikus eszközök kihasználtsága könnyen áttekinthetővé válik a teljesítmény-idő diagramokon.

Külső adatforrások csatlakoztatásának egyik példája az intézmény telefonos ügyfélszolgálatának hívásstatiszkája, amellyel nyomon követhető a bejővő hívás napi és heti megoszlása, a legforgalmasabb időszakok terheltsége.

Legyen Ön is naprakész a MedControl alkalmazásával!

Van programja holnapra?

Legyen Ön is a partnerünk!