1184 Budapest, Hengersor u. 73. Tel. +36(1)2921023
     

Oktatás
A megrendelt programcsomag telepítése és oktatása előre megbeszélt időpontban történik a felhasználók igényeinek figyelembe vételével.
A telepítés után az osztályokkal előzetesen egyeztetett időpontban, munkatársaink a szakrendelőben kb. 2 órás időtartalomban tartanak oktatást. Az adott szakrendelésre igény valamint a szerződésben vállaltak szerint, ha szükséges többször is visszamegyünk.

A rendszer oktatásának hossza a program típusának és a rendszer nagyságának függvénye, ami előre meghatározható, így az oktatást a leendő felhasználókhoz igazodva lehet ütemezni.

Az oktatás már az üzembehelyezett rendszeren történik. Felkészült munkatársaink minden rendszer betanításánál a felhasználóknak érthető módon, mondják el a program működését.

Menüpontról menüpontra haladva, működés közben lehet tanulmányozni a szoftvert, és tisztázni a felmerülő kérdéseket. Így oktatás közben nyílik lehetőség arra, hogy az oktató kolléga megismerje az eddigi munkafolyamatot és a programot a lehető legjobban hozzá igazítsa, így optimalizálva a rendszert a helyi igényekhez.

A program működésén kívül sor kerül a számítástechnikai eszközhasználatból adódó speciális műveletek (nyomtatás, mentés, stb.) betanítására is.
Fontosnak érezzük, hogy az adatok mentésének jelentőségére minden alkalommal felhívjuk a figyelmet, és tanácsokat adjunk a mentett adatok tárolására vonatkozóan.

Azon intézményekben, ahol szerződésben vállaltuk az új verziók személyes frissítését, a telepítés előtt, előre egyeztetett időpontban, központi bemutatót tartunk. Ennek keretén belül a telepítésre kerülő program újdonságainak bemutatása történik. Ilyen bemutatón lehetőség nyílik arra, hogy a felhasználók feltegyék a programmal kapcsolatos bármilyen kérdésüket, esetleg személyesen elmondják észrevételeiket.

Cégünk - igény, és megrendelés esetén - további oktatásokat is tud szervezni:
- Számítástechnikai alapok
- Microsoft Windows kezelés
- Microsoft Office kezelés
- Internet, E-Mail kezelés

További oktatások igénye esetén, kérjük keressék munkatársainkat.

Cégünk tanácsadási feladatokat is elvállal. A következő helyzetekben tudunk segítséget nyújtani:
- informatikai felmérés, szakvélemény adása,
- számítógépes hálózat megtervezése,
- vírusvédelmi stratégia kidolgozása,
- mentési és adatvédelmi stratégia kidolgozása,
- számítógépek beszerzésére ajánlat,
- számítógépek bővítésére ajánlat.
Copyright 1991 - 2018 © Béker-Soft Informatika Kft.π designed by Robilix WEB