1184 Budapest, Hengersor u. 73. Tel. +36(1)2921023
     

Gyakori kérdések
Kérdés: Mi az a Béker-Soft Informatika Kft?
Válasz: Egy főképpen egészségügyi informatikával foglalkozó budapesti vállalkozás.


Kérdés: Hol található a Béker-Soft Informatika Kft?
Válasz: Budapesten a XVIII. kerületben a Bozsik Stadionnal szemben, egy korszerű irodaházban található. A cég pontos elérhetőségét a honlapon a "Kapcsolatfelvétel" menüben találhatja meg.


Kérdés: Kik a tulajdonosai, kik az alkalmazottai a cégnek?
Válasz: A Béker-Soft Informatika Kft. Magyarországon bejegyzett cég, magyar tulajdonosokkal és munkavállalókkal. A részletes információk a nyilvános adatbázisokban (pl. Cégkivonat) megtalálhatóak. A cég munkavállalói nagy tapasztalatú, az egészségügyi informatikát ismerő munkatársak, akik közül sokan több, mint 10 esztendeje a társaságnál dolgoznak.


Kérdés: Mivel foglalkozik a Béker-Soft Informatika Kft?
Válasz: Elsősorban egészségügyi intézményeknek nyújt teljes körű, korszerű informatikai szolgáltatásokat. Fő területe a FŐNIX-Pro, DIVAS Klinikai PACS, valamint a Terasy rendszerek fejlesztése, bevezetése, oktatása és üzemeltetése.


Kérdés: Hol használják a rendszereiket?
Válasz: A BSI rendszereit Magyarországon számtalan egészségügyi intézményben használják. A pontos referenciákat a honlapon a "Referenciák" menüben találhatja meg.


Kérdés: Mely intézmények használják legrégebben rendszereiket?
Válasz: A Halász Géza Szakorvosi Rendelőintézetben (Dabas) és a Szigetszentmiklósi Rendelőintézetben használják a legrégebben rendszereinket.


Kérdés: Mindent a BSI csinál egy megnyert pályázat esetén?
Válasz: Egy-egy informatikai beruházás esetén a legtöbb esetben partnereket vonunk be. A hardver eszközöket, betegirányító rendszereket, gazdasági rendszereket az adott szakterületen megfelelő szakmai rutint szerzett cégeket vonunk be. Néhányan partnereink közül: KFKI Rendszerintegrációs Zrt, Telvice Kft, SCI-Network zRt, CompuTREND Kft, Multimex Kft.


Kérdés: Van valami közük a Főnix rendezvényszervező, Főnix Mentőszolgálat, Főnix akkumulátorgyártó, Főnix Ingatlan, Bútor, Ügyvédi iroda, Főnix-Med... cégekhez?
Válasz: Integrált egészségügyi rendszerünket hívják Főnix, Főnix-Pro, FőnixWeb alkalmazásoknak. Semmilyen, nevében hasonló társasághoz és termékhez nincs közünk.


Kérdés: A rendszereikkel kapcsolatban vannak kérdéseim. Kit kereshetek?
Válasz: Kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 7-19 óra között az +36(1)2921023-as számon, vagy írjon E-Mailt a következő címre: support (kukac) bsi.hu


Kérdés: Miért pont a BSI-t válasszuk?
Válasz: Mert, a BSI olyan termékeket fejleszt, mely a hazai egészségügy elvárásainak megfelel; mert korszerű és felhasználóbarát; mert olyan szolgáltatásokat nyújt, mely a felhasználók minden igényét igyekszik megoldani; mert olyan munkatársakat alkalmaz, akik nagy rutinnal rendelkeznek a fejlesztés, bevezetés, oktatás és üzemeltetés területén; mert elérhető az ügyfélszolgálatuk; mert független magyar szoftvergyártóként a legjelentősebb piaci szereplőkkel együtt tud működni.


Kérdés: A kapott számlával kapcsolatban van észrevételem. Kivel egyeztethetek?
Válasz: Kérjük hívja a Béker-Soft központi számát (+36(1)2921023), munkanapokon 9-16 óra között és kérje a pénzügyet!


Kérdés: Szeretném bevezetni a rendszerüket. Hol nézhetném meg működés közben? Van esetleg valahol letölthető demo?
Válasz: Letölthető Demo programmal nem tudunk szolgálni. Kérjük vegye fel a kapcsolatot valamelyik referenciánkkal (lásd bal oldalon a "Referenciák" menüt), és látogassa meg az adott intézményt. A legjobban működés közben bizonyosodhat meg a rendszereink használhatóságáról.


Kérdés: Mibe kerülnek a rendszereik?
Válasz: Konkrét árlistával nem tudunk szolgálni. Áraink az intézmény nagyságától és a feladatok nagyságától függ. További információk érdekében hívja a BSI központi számát (+36(1)2921023) és keresse értékesítési igazgatónkat.
Copyright 1991 - 2018 © Béker-Soft Informatika Kft.π designed by Robilix WEB