1184 Budapest, Hengersor u. 73. Tel. +36(1)2921023
     

A Béker-Soft Informatika Kft. az ELO® egyedüli Business-Partnere a magyarországi egészségügyi intézmények és szolgáltatók területén.
Manapság az összes információ körülbelül 70%-át elektronikus formában tárolják. Ekkora információmennyiség kezeléséhez nagy teljesítményű iratkezelő rendszerek (DMS) alkalmazása vált szükségessé. Egy intelligens szoftver dolga, hogy az emberek és a számítógépek közti érintkezési felületetet a lehető legmegbízhatóbbá és hibamentessé tegye. Ez azt jelenti, hogy a DMS-t mindenki könnyen tudja használni. Az iratkezelő rendszerek használata növeli a vállalati workflow hatékonyságát, csökkenti a költségeket, elősegíti az iratok biztonságát és növeli az archiválás kapacitását.

Egy, a hagyományos és a DMS archívumok közti összehasonlítás a következőt mutatta ki:

A DMS 75%-kal csökkenti az iratkezelésre fordított időt, míg az archívum kapacitását 140-szeresére növeli harmadannyi költségráfordítással.

Ez teszi a DMS szoftvert a gazdaságossági faktor kulcsfontosságú elemévé: szakértők becslése szerint a potenciális megtakarítás egyedül Németországban elérheti a 150 milliárd eurót! Az ELO Digital Office GmbH kifejlesztette a megfelelő eszközt ennek eléréséhez! Egyszerűen használható kezelőfelület, mely egy rendkívül hatékony szoftver része: ez az ELOprofessional. Az ELOprofessional segít cégének abban, hogy azonnali lépéseket tegyen versenyképessége fokozása érdekében.

Az ELO® termékek 3 legfőbb jellemzője a moduláris felépítés, skálázhatóság és platformfüggetlenség. Az ELO® dokumentumkezelő rendszer segítségével biztosítható, hogy a dokumentumok automatizáltan a megfelelő helyen tárolódjanak, csak a jogosultak férjenek hozzá és módosíthassák azokat.

ELOoffice - tökéletes megoldás egyedi felhasználók vagy kisebb irodák részére. Az alapfunkciók, mint például keresés, másolás, verziókövetés mellett akár digitális fotók archiválására is van lehetőség, melyek a Dianézővel könnyen, átláthatóan tárolhatók, visszakereshetők. Az archívum felépítését tekintve fa-szerkezetben jeleníti meg a különböző ágakat, melyek iratszekrények, dossziék, mappák és dokumentumok al-ágakra vannak felosztva. Az export-import funkcióval könnyedén mozgathatjuk az archivum tartalmát a laptop és pl. az ELOprofessional között.

ELOprofessional - innovatív dokumentumkezelő-, és archiváló szoftver. Modern technológiák, mint pl. Kliens/Szerver architektúra, Vonalkód-felismerés, COLD-összeköttetés, "Full text" keresés csak egyike azoknak a pozitív tulajdonságoknak, melyek lehetővé teszik különböző alkalmazásokból nagyobb mennyiségű dokumentum feldolgozását és archiválását. Az Internet-modullal a központtól távoli munkatárs gyors és biztonságos kapcsolatot teremthet a központi adatbázissal.ELOenterprise - J2EE technológián keresztül a termék platform-független High-End megoldás, főképp nagyvállalatok, és kormányzati intézmények igényeihez igazodik.

A szoftverek között egyszerű az átmenet, a felhasználói felületek mindhárom terméknél megegyeznek.

Az ELO® nagy hangsúlyt helyezett arra a fejlesztésnél, hogy a dokumentum szerzője határozza meg azt, hogy ki milyen hozzáférést kaphat a dokumentumhoz, melyek között megkülönbözteti azokat akik csak olvashatják, akik módosíthatják, illetve azokat akik akár nyomtathatják is azt.

A kiegészítő modulok lehetővé teszik a különböző ERP-rendszerekhez való csatlakozást, mint pl. SAP, Baan, Microsoft Dynamics, valamint speciális alkalmazásokhoz, mint pl. CAD, CRM.
Copyright 1991 - 2018 © Béker-Soft Informatika Kft.π designed by Robilix WEB